Hoe hou ik mijn wimpers clean?

Ik draag al een hele tijd wimper extensions en daar ben ik super blij mee! Helaas was ik me er niet van bewust dat ik mijn wimpers beter moest onderhouden dan dat ik deed. Wil je weten hoe je je wimpers optimaal verzorgt? Lees dan snel verder!

 


 

Of je nu wimper extensions draagt of niet, je wimpers verzorgen moet je eigenlijk altijd, alleen sta je daar niet altijd bij stil. Want hoe je het draait of keert, als je wimpers er goed uit zien zie je er altijd frisser uit. Maar hoe doe je dat nu, je wimpers verzorgen?

Vandaag testte ik “RevitaLash Micellair Water Lash Wash” uit en ik was verbluft van het resultaat. Voor het eerst keek ik eens heel dicht in de spiegel naar mijn wimper extensions en ik schrok een beetje van hoe ‘vuil’ ze er eigenlijk uitzagen. Toch demaquilleer ik me dagelijks met “Bioderma Micellair Water” en daar ben ik heel tevreden van, maar aangezien ik niet zo goed aan mijn wimpers kan komen omdat deze dan sneller kunnen uitvallen werden ze op die manier een beetje ‘verwaarloosd’. Ik probeerde ze eerst enkele keren goed te borstelen maar die kleine mini korstjes kreeg ik maar niet verwijderd. Ik toon hieronder een voorbeeld van ‘vuile’ wimpers zodat je een idee hebt van hoe ze er kunnen uitzien als je er niets aan doet.

IMG_7278.jpg

Even ter verduidelijking, deze foto is niet genomen van mijn eigen wimpers en is een extremer geval dus zo erg was het bij mij gelukkig nog niet!

Maar hoe voorkom je nu dat je wimpers er zo gaan uitzien? Ik testte daarvoor vandaag RevitaLash Micellair Water Lash Wash.

783A5275

Revitalash Micellair Lash Wash: € 36,00783A5278

Op normale wimpers breng je het product aan op een make up pad. Je sprayt ongeveer 3 maal het product op je pad en drukt het dan 10-15 seconden op je gesloten ooglid zodat het product kan inwerken en de make up kan worden losgewerkt. Daarna veeg je het gebied rond de ogen schoon et voila! Je wimpers zijn gereinigd.

Als wimper extension drager moet ik het net iets anders aanpakken aangezien wrijven met make up pads niet echt een optie is. Ik spray het product daarom rechtstreeks op mijn wimpers en hou mijn ogen gesloten. Wel merkte ik als als ik mijn ogen te snel opende het even prikte dus hou je ogen lang genoeg gesloten. Zo kan ook het product inwerken en de stofdeeltjes of make up restanten worden losgewerkt. Vervolgens neem ik een wimper borsteltje en kam ik zachtjes mijn extensions vanaf de wortel. Je zal zien dat er dan heel wat kleine stofdeeltjes op je borsteltje hangen en dat je wimpers terug proper zijn.

783A5282-2.jpg

Ik kende het merk Revitalash al wel langer want ik gebruik al een tijdje het wimperserum (waar ik trouwens ook super tevreden over ben). De producten mogen dan wel net ietsje duurder zijn, ze doen écht wel hun werk en dat maakt het voor mij de prijs meer dan waard.

P.S. Gebruik jij al producten van RevitaLash? Zo ja, wat zijn jouw ervaringen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s