De ideale sporthorloge Polar M600!

Vandaag testte ik mijn nieuwe hebbeding uit, de Polar M600. Ik twijfelde al een tijdje om hem aan te schaffen en aangezien mijn oude Polar het zo wat had begeven was dat het ideale moment om een nieuwe te kopen. 

 


 

Ik vind het erg belangrijk dat ik mijn hartslag kan meten tijdens het sporten. Zo kan ik me beter focussen op mijn doelen. Wanneer ik bijvoorbeeld als doel heb om mijn conditie te trainen probeer ik steeds mijn hartslag tussen de 120 en de 140 te houden. Wanneer ik mijn uithoudingsvermogen train wil ik net dat mijn hartslag wel boven de 140 gaat.

Facetune_30-12-2018-09-49-55

Over een dikke maand ga ik op vakantie naar Marokko. Iets waar ik enorm naar uitkijk! Het is dan ook niet zo maar een vakantie… Het is een surf trip naar Imsouane, een heerlijke surfspot met super lange, cleane golven. Vorig jaar ging ik voor de eerste keer mee met BoardX en dat was zo goed meegevallen dat ik dit jaar opnieuw dezelfde reis boekte. Een weekje zon in de winter… Dat is écht wat ik nodig heb!

27500490_10155192942295978_7767352114270340304_o.jpg

Vorig jaar surfte ik met mijn Polar M400 borstband en polshorloge maar helaas waren de gegevens niet altijd correct. Wanneer ik in het water ging, kon de borstband mijn hartslag niet meer meten en soms pikte hij dan mijn hartslag toch plots op en piekte die naar 210 bpm… Iets wat niet echt kan kloppen aangezien ik dan waarschijnlijk dood zou zijn, haha! Ik was dan ook een beetje teleurgesteld dat het niet goed werkte onder water maar daar is met de Polar M600 verandering in gekomen!

Wanneer ik op zoek ging naar een nieuwe sport horloge was het voor mij erg belangrijk dat deze ook mijn hartslag kon meten onder water aangezien ik erg van watersporten hou. Ik kwam al snel terecht bij de Polar M600. Ik testte hem vandaag uit en was echt super tevreden. Hij meet je hartslag vanaf je pols dus je hoeft niet langer een borstband te dragen. Dat vind ik wel handig want dat is dan weer een item minder om te verliezen… Ik ben een nogal slordig type en durf zo’n dingen wel eens kwijt te spelen.

783A9501

Verder vind ik het erg fijn dat hij je slaap cyclus bijhoudt. Ik word de laatste tijd regelmatig wakker ’s nachts en heb het gevoel onrustiger te slapen. Deze horloge geeft dan ook aan hoe lang je in een diepe slaap zit en hoe lang je onrustig sliep.

IMG_0923

Kortom er zijn een heleboel functies ik leuk vind. Als ik dan toch enig minpuntje mag opnoemen is het het design. Pas op, voor een sport horloge vind ik ze best mooi maar eigenlijk vind ik alle sporthorloges iets te ‘zwaar’ ogen. Ze zijn vaak  dikker dan een normale horloge en aangezien ik nogal fijne polsen heb oogt dat niet altijd even mooi.

Vandaag ging ik er dus ook voor het eerst mee sporten en ik ben écht heel blij dat ik dit exemplaar kocht. Wanneer ik een smsje krijg of een melding op een van mijn social media kanalen verschijnt die ook op mijn horloge en aangezien ik nogal GSM verslaafd ben vind ik het best een handige tool!

P.S. Sport jij ook met een hartslag meter? Welke gebruik jij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s