Haar make over bij Coiffure Philip Boeve

Ik was al een hele tijd niet meer naar de kapper geweest aangezien ik mijn haren even wilde laten ‘rusten’. Ik heb het afgelopen jaar mijn haren vaak hard afgebeuld door er verschillende kleuren te laten opzetten. Toch vond ik het nu hoog tijd om terug wat meer pit aan mijn haarkleur te geven dus ging ik langs bij mijn favoriete kapper ‘Coiffure Philip Boeve’. Wil je mijn haar make over volgen? Lees dan snel verder!


Van nature ben ik een brunette. Eigenlijk ben ik best tevreden over mijn eigen haarkleur alleen vind ik het niet pittig genoeg. Zelf heb ik best een pittig karakter en dat mag je zien aan mijn haarkleur vind ik.

12039606_10153099918005978_8262996657970550705_n
Deze foto werd zo’n 4 jaar geleden genomen met mijn natuurlijke haarkleur.

Er is eigenlijk maar één kapper die ik echt volledig vertrouw als het op mijn haren aankomt en dat is Philip. In het verleden heb ik al heel wat kappers ‘versleten’ omdat ik niet tevreden was over het resultaat. Aangezien ik best veel rood pigment in mijn haren heb (ook al zie je deze niet), kreeg ik meestal oranje/gouden haren in plaats van blonde. Ik vind niets zo lelijk als geel blond haar. Dat ziet er gewoon vaak erg ‘goedkoop’ uit en past ook helemaal niet bij mij.

Ik keek er dan ook erg naar uit om nog eens op de kappersstoel bij Philip te mogen plaatsnemen. Voor mij is het echt een dagje ontstressen. Ook het contact met hem is super los en dat vind ik erg fijn. We kunnen over alles praten en vaak vertel ik mijn hele liefdesleven in geuren en kleuren en daar moeten we dan erg om lachen. Want ja … mijn liefdesleven is dan ook een echte soapserie.

facetune_23-01-2019-17-08-25
Mijn haarkleur voor de kleuring. Op zich was er zeker niet mis met deze kleur maar ik miste pit. Philip had bij de vorige kleuring ervoor gezorgd dat mijn haren mooi konden uitgroeien omdat hij wist dat ik ze even wilde laten rusten.

Philip koos voor de producten van Redken en Olaplex om mijn haren te (ont)kleuren. Daar ben ik zelf grote fan van aangezien ik als haarstyliste zelf ook graag met de producten van Redken werk. Hij koos voor een nieuwe techniek de ‘Freehand Balayage’. Philip is steeds op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en dat zie je aan het eindresultaat!

Tijdens zo’n kleuring komt er altijd heel wat zilverpapier aan te pas en dat levert altijd een grappig beeld op. Ik kon het dan ook niet laten om er een foto van te nemen.

img_1987

Na zo’n 5 uur in de kappersstoel waren mijn haren geknipt, gekleurd en gebrusht. Wat was ik blij met het resultaat! Het was echt éxact wat ik wilde. Door de donkere aanzet aan de bovenkant is het een dankbare kleuring die niet meteen uitgroeit en krijg je meer diepte in je haren.

facetune_21-01-2019-19-06-25

Philip raadde me aan om mijn kleuring te onderhouden met enkele producten van Redken.

Eerst en vooral is het belangrijk dat, als je een as blonde haarkleur hebt, je je haren wast met zilvershampoo. Het paars uit de zilvershampoo neutraliseert namelijk warme kleuren (zoals bv. geel) die na enkele wasbeurten terug naar boven kunnen komen.

Daarnaast is het belangrijk dat je je haren wast met shampoo’s en conditioners die geen siliconen en parabenen bevatten. Siliconen en parabenen zijn namelijk niet gezond voor je eigen haren en beschadigen de haren. Kappersproducten zijn dan misschien wel een pak duurder dan de gewone haar producten die je bij de drogisterij kan kopen, maar ze houden je haren wel gezond.

783A2665.jpg

Met mijn vriendin Stefanie ging ik vandaag op pad om enkele leuke foto’s te maken van mijn nieuwe kapsel. Wat vinden jullie ervan?

Pull: ODDS & ENDS – Broek: ODDS & ENDS – Handtas: ODDS & ENDS – Jas: NAKD – Schoenen: Zara – Bril: Tijn Eyewear – Juwelen: My Jewellery

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s