Van kort naar lang haar?!

Zoals sommigen onder jullie al weten ben ik ben een echte haar fan! Daarom maakte ik ook van mijn passie mijn beroep en werd ik onder andere haar styliste. Ik vind het dan ook enorm leuk om met verschillende looks te spelen en afgelopen week koos ik voor een drastische verandering. Wil je weten wat het werd? Lees dan snel verder!

 


 

Zo’n 5 jaar geleden nam ik een drastische beslissing en liet ik mijn haren echt SUPER kort knippen. Het was best een stoer kapsel maar het was echt veel meer werk dan mijn langere haren dus ik was het snel beu om er elke dag zo veel werk in te steken.

1237030_10201044290063028_723060037_n

De jaren nadien probeerde ik mijn haren terug te laten groeien maar elke keer als het wat langer werd was het aan de punten gesplitst of brak het af waardoor het weer geknipt moest worden.

Aangezien ik dan vaak zo’n vervelende tussenlengte had waar ik niet veel mee kon doen besloot ik vorig jaar om het terug ietsje korter te laten knippen en dat zag er zo uit.

 

Wanneer mijn haren dan net iets langer werden speelde ik regelmatig “vals” met clip in extensions van Zascha Hair. Deze zijn remy gesorteerd waardoor ze super zacht aanvoelen en je het verschil met mijn eigen haren niet zag. Het enige nadeel van clip in extensions is dat je ze ’s avonds moet uit clippen omdat je er niet mee kan slapen.

Daarom wilde ik eens voor ‘vaste’ haar extensions gaan en zo kwam ik terecht bij Hair Extensions Natacha. Zij is gespecialiseerd in het plaatsen van vaste extensions op verschillende manieren. Je kan bij haar terecht voor weave extensions, tape extensions, wax extensions, micro ring extensions, …

Ik koos voor wax extensions omdat ik daar de meest positieve dingen over hoorde en ze het minst je eigen haren zouden beschadigen. Na een consultatie besloot ik om er voor te gaan en ik koos voor 50 cm wax extensions. 50 cm is best lang en zeker als je van mijn lengte komt maar ik was al heel wat gewoon met mijn clip in extensions.

IMG_3722.JPG

Natacha zelf is echt een super aangenaam persoon dus ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik had best wel wat zenuwen want wist totaal niet wat ik moest verwachten over hoe het zou aanvoelen. Na zo’n 2-tal uurtjes was ik helemaal klaar en zaten ze er allemaal in. Natacha plaatste 125 stuks in 3 verschillende kleuren zodat het een mooi natuurlijk resultaat zou hebben.

Ik ben alvast razend enthousiast en heel blij met deze verlenging. Soms moet ik nog wel wennen aan het gevoel want als je er op ligt tijdens je slaap is het een beetje vervelend maar als ik dan weer een foto zie met mijn haren dan ben ik dat allemaal snel vergeten ;).

IMG_3727

783A4775-2

Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wat jullie er van vinden! Dus laat gerust een comment achter met wat jij van het resultaat vindt!

 

Een gedachte over “Van kort naar lang haar?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s