Magic beauty adventure box + GIVEAWAY

Ik volg al een hele tijd ‘Beauty In Balance‘ op instagram. Hun unieke concept van beauty aan de buitenkant, alsook aan de binnenkant is iets wat me erg aanspreekt. Als Beauty lover ben ik vooral super benieuwd naar de verzorgingsproducten voor de huid, maar de stap om online iets te bestellen waarvan ik het resultaat niet echt kende, hield me tegen om toch online bij hen iets te bestellen. Tot nu… Er liep een actie die gewoon te mooi was om waar te zijn en ik aarzelde dan ook geen seconde… en YES, ik kon van de weinige Magic Beauty Adventure boxen van RainPharma bemachtigen. Wil je weten wat mijn ervaringen zijn?! Lees dan snel verder!


Wanneer Beauty In Balance aankondigde dat er op 16 september een box van RainPharma zou worden gelanceerd ter waarde van 132 euro, voor nu maar 22 euro extra bij het ‘Goed Gevoel’ Magazine leek dit te mooi om waar te zijn. Ik bestelde meteen mijn box op pre order en wachtte ongeduldig af tot het zo ver was. Ik hoorde al heel wat goede dingen over de producten van RainPharma, maar om plotseling een heel gamma in huis te halen van een merk dat je nog niet goed kent, was voor mij dan net een brug te ver. Deze box is een ideale kennismaking met het merk en ook super handig omdat de verpakkingen klein zijn en je ze gemakkelijk mee op vakantie kan nemen.

Laten we beginnen bij het begin… Waaw, wat ziet hij er mooi uit! Als fotografe ben ik trouwens altijd erg visueel ingesteld en de visuals op de doos spraken me meteen aan. Het voelde dan ook even als Kerst wanneer ik deze box openmaakte. Daar zaten ze dan… 10 top producten van RainPharma, zorgvuldig uitgekozen door het team, in een mooie doos. Tijd om ze uit te testen dacht ik dan!

DEEL 1: Verzorging voor het gelaat


#1 Amazing Oil Cleanser: AHA! Ideaal! Als Make Up artist ken ik het belang van een goede cleanser maar al te goed. Ik zeg altijd tegen mijn klanten dat een goede huid zoals een mooi canvas is. Als schilder werk je toch ook liever op een egaal/proper doek dan op een besmeurd exemplaar? Deze cleanser is op olie basis en dat werkt heel goed om er bijvoorbeeld je make up mee af te halen. Vele foundations zijn namelijk op siliconen basis en daarom niet makkelijk te verwijderen met gewoon water. En wat ruikt hij lekker! Ik word er eigenlijk spontaan zen van! Het doet me denken aan de geuren die vaak sauna’s hangen.

#2 Balming Face Polish: Scrubben maar! Dit doe ik zo’n 2 x per week om er voor te zorgen dat mijn dode huidcellen van mijn gezicht verwijderd worden. Want ook hier merk ik als make up artist vaak ‘problemen’ op bij klanten die het niet doen. Wanneer je make up aanbrengt op een huid die droog is, zullen er velletjes loskomen tijdens het maquilleren. Hierdoor ga je de make up er veel meer op zien ‘liggen’ waardoor je look minder natuurlijk lijkt. Deze scrub voelt trouwens echt fantastisch aan! Net een baby velletje!

#3 Charming Broccoli Seed Mask: Uhm… Broccoli?! Is dat niet iets dat je eerder zou opeten?! Ik was een beetje bang voor de geur, want eerlijk… Broccoli is niet mijn meest favoriete groente op aarde. Maar eigenlijk valt de geur reuze mee! Ik kan de geur niet meteen plaatsen maar het is alleszins niet de typische geur van broccoli die je afgiet in de keuken en daar ben ik blij om. Het masker voelt, net zoals de andere producten, super aangenaam op mijn huid en geeft het een lichte glans. Ook na het zonnen zou het ideaal zijn om je huid terug te boosten. Yep, deze neem ik zeker mee op mijn volgende trip (wanneer corona het toelaat).

#4 Elementary Toning Mist: Door dit product te gebruiken heb ik weer heel wat bijgeleerd. Na het cleansen ging ik altijd met water door mijn gelaat om het op te frissen en te hydrateren. Althans dat dacht ik… Blijkbaar kan water ook je huid vaak uitdrogen. Met deze toning mist van rozenwater hydrateer je wel je huid, maak je de poriën schoon en ontspan je je gelaat. Ideaal om ( na het cleansen) te gebruiken voor je je dag -of nachtcrème aanbrengt. TOP!

#5 Fabulous Day & Night Moist: Aha – Deze kon uiteraard niet ontbreken na de rest van de gelaatsverzorgingsproducten. Want als er één ding is wat ik iedereen kan aanraden (lees verplichten haha) is het om een dag -en nachtcrème te gebruiken om je huid jong en fris te houden. Deze voelt alvast heerlijk op mijn huid en het is zo fijn om te weten dat alle producten plantaardig zijn vol natuurlijke extracten.

Deel II: Lichaamsverzorging


Ik geef toe… Op vlak van lichaamsverzorging is er bij mij nog heel wat werk aan de winkel. Ik ben als Make Up Artist gewend om mijn gezicht goed te verzorgen en eigenlijk verwaarloos ik een beetje de rest van mijn lichaam terwijl mijn huid best droog is en écht wel wat hulp kan gebruiken. Super benieuwd dus naar de volgende lading producten in mijn box.

#6 Stay Golden: Het product maakt zijn naam alvast helemaal waar. De crème uit de tube is ‘goud’ kleurig en geeft mijn huid een mooie, fijne en glowy look. Enige nadeel… Als ik mijn hele lichaam hiermee insmeer zal ik snel een extra tube moeten aanschaffen.

#7 Charcoal Detox Foot Scrub: Mijn lief is dit product eeuwig dankbaar, haha! Ik ben totaal geen zweterig type, afgezien van mijn voeten dan. OOPS! Weg zweet -en ruwe voetjes dankzij deze charcoal foot scrub! Wij zijn alvast helemaal fan.

#8 Foot Bath Oil: Het product ziet er alvast veelbelovend uit alleen hebben we helaas enkel een douche en geen bad. Ik denk dat ik hiervoor toch maar eens een voetbad ga aanschaffen want als fulltime zelfstandige kan ik zo’n zen moment écht wel gebruiken af en toe. Ook dit product ruikt, net als alle andere producten van RainPharma, heerlijk ‘spa’ achtig.

#9 Eucalyptus Skin Wash: Dit product ken ik! Ik heb de ‘Lemongrass Skin Wash’ een tijdje geleden aangekocht bij Beauty In Balance en wat ruikt die heerlijk! Wanneer je je handen (of lichaam) er mee wast, wordt ook de ruimte gevuld met een heerlijke aroma van lemongrass, of in dit geval Eucalyptus. Blij dat ik er nu een exemplaar bij heb! Wat ik ook super handig vind is de kleine verpakking. Ideaal voor aan de wastafel bij het toilet. Ik vul steeds mijn kleine skin wash flesjes bij wanneer ze leeg zijn maar zo neemt het weinig plaats in beslag. Ook droogt deze skin wash de huid niet uit wat ik erg belangrijk vind. Omdat we onze handen, nu meer dan ooit, moeten wassen wil ik ze zo weinig mogelijk uitdrogen en dan is dit product van natuurlijke krachtpatsers ideaal.

#10 Hand & Body Lotion: Heel blij dat dit product in deze box zit. Ik merk dat van al dat handen wassen en ontsmetten mijn handen toch vaak net iets droger aanvoelen dan normaal. Deze hand & body lotion voelt zalig op mijn huid en trekt snel in. En wat ruikt ook dit product weer heerlijk! Ik denk dat ik vanaf nu helemaal zen door het leven kan wandelen met al deze prettige geurtjes en producten. Ook hier vind ik de kleine verpakking weer super handig want dan kan ik hem meenemen in mijn handtas om na het ontsmetten van mijn handen, ze meteen te verzorgen met deze lotion.

Conclusie + GIVE AWAY


Ik denk dat het ondertussen wel duidelijk is dat ik écht héél erg blij ben met deze box. Ook vind ik het super fijn dat ik nu heb kunnen kennis maken met deze producten, zonder al te diep in mijn geldbeugel te moeten tasten. Ik weet alvast waar ik moet zijn wanneer mijn producten op zijn! Dankjewel Beauty In Balance om mijn box zo snel te verzenden! En nog leuker nieuws voor jullie! Ze hielden één box aan de kant zodat jij kans kan maken om deze te winnen!

Wil je meedoen aan deze super leuke GIVE AWAY actie van Beauty In Balance? Doe dan de volgende de dingen en wie weet heb jij binnenkort zo’n prachtexemplaar in huis!

  1. Volg @beautyinbalanceherzele en @miektime op instagram/facebook
  2. Like minstens 3 van onze foto’s op onze feed
  3. Tag minstens 3 vrienden/vriendinnen die dit ook wel zouden willen winnen
  4. Deel het bericht op je tijdlijn (facebook) of story (instagram)

De winnaar wordt bekend gemaakt op 9 oktober 2020. Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s