Pimp je Iwatch – GOLD EDITION

Zo’n twee jaar geleden kocht ik mijn Iwatch 4 van 40 mm. Het liefst draag ik gouden juwelen maar een gouden Iwatch bestond niet, dus besloot ik om voor een rosé gouden te gaan. Al snel kreeg ik spijt van mijn kleurkeuze want dit matchte absoluut niet met de gouden juwelen die ik altijd draag. Daarom droeg ik mijn Iwatch enkel bij het sporten. Tot ik de ideale oplossing vond! Ik pimpte mijn Iwatch goud en sindsdien gaat hij niet meer van mijn pols. Wil je weten hoe ik het deed? Lees dan snel verder!


Iedereen kent de typische Iwatch wel… Ze komen meestal in 3 verschillende kleuren namelijk: zilver, donkergrijs en rosé goud. Ik vond het toen al jammer dat er geen gouden variant was. Aangezien ik de zwarte wat te mannelijk vond voor mij, koos ik de rosé gouden variant met roze bandje.

Aan mijn pols vond ik niet alleen dat de kleur écht niet matchte met mijn gouden juwelen, ook vond ik het er nog altijd uitzien als een echte sporthorloge. Ik miste de vrouwelijkheid en het fashion gehalte, ook al vond ik hem wél erg handig! Ik had er zo’n liefdes-haat-liefdeverhouding mee. De ene moment kon ik me ‘erover’ zetten (niet dat het echt zo erg was, haha!) en droeg ik hem een tijdje, de andere moment lag hij in de kast en kwam hij er enkel bij het sporten uit.

Toen ik hem enkele dagen geleden nog eens bovenhaalde na hem een hele tijd niet meer gedragen te hebben dacht ik bij mezelf, dit heeft zo veel geld gekost! Je gaat hem toch niet zo maar links laten liggen?! Misschien ziet hij er wel leuker uit met een ander bandje? Ik ging dan maar op zoek naar een gouden metalen bandje. Dat zou er wel wat vrouwelijker uitzien toch? Het gouden bandje vond ik al snel op bol.com en ik bestelde het meteen. Een dagje later zat hij in de brievenbus en wisselde ik de originele roze bandjes met het gouden stalen bandje.

Ja lap, dat is nog steeds niet wat ik wil, was mijn eerste gedachte. Het valt misschien niet zo erg op op de foto’s, maar ik vond het rosé gouden randje van de Iwatch zelf echt lelijk in combinatie met het gouden bandje. Rosé en goud zijn in mijn ogen nooit echt een goede match… Maar hoe kon ik dit probleem nu oplossen? Ik dacht eerst om misschien een lak stiftje te kopen maar dat vond ik dan toch maar net iets te riskant als mijn project niet goed zou uitdraaien. Dus ging ik nog maar eens wat neuzen op het internet naar een mogelijke oplossing en die vond ik bij gsmpunt.nl. Ik kwam terecht op de gouden ‘Ringke Bezel Randbescherming’ voor de Apple Iwatch 40 mm. Een gouden ring die je op je Iwatch kan plaatsen om hem te beschermen tegen alledaagse ongelukjes. Het zou niet de volledige rand van de rosé gouden Iwatch bedekken maar toch al een groot deel ervan, dus het leek me ideaal om de horloge beter te laten matchen met het gouden bandje dat ik eerder kocht.

Wanneer ik het resultaat zag was ik meteen blij! YES, dit is wat ik wilde! De horloge ziet er ineens veel minder sportief uit én het matcht veel beter met het gouden bandje. Aan de zijkant zie je nog wel een beetje de rosé gouden rand maar dat vind ik niet zo storend. Helemaal blij met het resultaat en het is super easy om zelf te doen. Extra pluspunt, hij is nu ook ineens beschermd tegen het vallen!

Ben jij ook zo’n fan van gouden accessoires of verkies je toch rosé? Wat vind jij van deze gepimpte Iwatch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s