De Carmen Chopstick Curler

Vandaag testte ik een nieuwe krultang uit, de Carmen Chopstick curler CT4620. Deze krultang is slechts 10 mm dik en geeft wel een heel bijzonder resultaat. Wil je zien hoe ik te werk ging en wat het resultaat was? Lees dan snel verder!

 


 

Ik vind het altijd fijn om nieuwe dingen met mijn haren uit te proberen en ik had al een hele tijd een chopstick curler in mijn kast liggen zonder hem te gebruiken. Vandaag haalde ik deze krultang dan maar eens van onder het stof om hem te testen.

783A9605.jpg

Zo ziet de chopstick curler van Carmen er uit. Hij heeft een dikte van 10 mm en is ovaal van vorm. Dit is anders dan bij gewone (dikkere) krultangen waarbij je steeds een  cirkelvormige staaf hebt.

783A9622-2.jpg

De chopstick curler is super licht en dus best wel gemakkelijk te hanteren. Je neemt telkens een klein plukje haar, draait het rond de staaf en hupla! Je hebt meteen de perfecte krul. Ook is het handig dat je niet enkele seconden moet wachten als je je haren rond de staaf hebt gedraaid. De krultang wordt namelijk 200° en is dus warm genoeg om meteen het gewenste resultaat te geven.

Je haren krullen werkt het makkelijkste als je je haren in verschillende lagen opsplitst en als je laag per laag werkt. Zo behoud je een goed overzicht van wat je al gekruld hebt en wat je nog moet krullen. Enkel de achterkant vlot krullen is niet altijd gemakkelijk aangezien je niet goed ziet of je alles al hebt gedaan. Het werkt het makkelijkst als je je achterste lok naar één van de twee zijkanten brengt zodat je in de spiegel kan kijken of je deze lok al gekruld had of niet.

Ik vind de krultang best vlot werken! Op zo’n tien minuten had ik mijn volledige haren gekruld. Nu ja, ik heb ook geen gigantisch lange haren maar toch… Voor mij is de chopstick curler meer dan geslaagd! Het is een specialere look maar ik vind hem best goed bij me passen. Het enige ‘probleem’ dat ik ondervond was dat mijn haren een beetje ‘fluffy’ leken. Dit loste ik op door de Redken Outshine 01 op mijn haren aan te brengen. Hierdoor leken mijn haren terug gladder en had ik een heel mooi resultaat!

Wil je zien hoe ik te werk ging? Bekijk dan zeker de video hieronder!

 

P.S. Wat vind jij van het resultaat? 

Een gedachte over “De Carmen Chopstick Curler

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s