Sugarbear Hair Vitamins

Afgelopen week kreeg ik een pakketje aan waar ik wel héél blij van werd. Het was de SugarBear Hair Backpack Holiday Gift set. En daar zat echt wel heel veel leuks in. Ben je benieuwd naar wat er allemaal in het pakket zat? Lees dan snel verder!

 


 

Als haarstyliste vind ik haircare echt SUPER belangrijk. Ik probeer mijn haren dan ook zo goed mogelijk te verzorgen. Afgelopen jaar heb ik mijn haar nogal hard afgemat door verschillende ontkleuringen en kleuringen er op te laten zetten. Ik heb dan ook al enkele maanden geleden beslist om niet langer mijn haren te kleuren en ze even te laten rusten in de hoop dat ze terug wat beter groeit. Ik heb nog nooit echt lange haren gehad en dat is toch wel iets waar ik stiekem van droom. Ik ging dus op zoek naar iets dat mijn haren zou stimuleren en toevallig kwam ik uit bij SugarBear Hair Vitamins via Instagram.

IMG_0122

Hun Instagram ziet er heel vrolijk en kleurrijk uit en ik was meteen nieuwsgierig naar wat ze te vertellen hadden. Ik las dat ze twee soorten vitamines verkochten in de vorm van beertjes. Eentje ervan was speciaal gemaakt voor je haren en kregen de naam SugarBear Hair Vitamins, de andere was gemaakt voor een meer algemenere body welness en kreeg de naam SugarBear Women’s Multi Vitamins. Aangezien ik het hier en daar al eens had zien passeren op andere instagram accounts was ik wel benieuwd of het zijn werk deed.

 

783A9332.jpg

Daarom deed ik wat research en ik kwam opvallend veel positieve reviews tegen. Je eet gewoon twee beertjes (die overigens als snoepjes smaken) per dag en je haren zouden sneller groeien, steviger worden, harder glanzen en minder snel afbreken. Zou dit product echt zo goed werken vroeg ik me af?  Ik besloot dan maar om het eens uit te testen en bestelde het product online. Ik vond de limited gift set wel heel erg schattig dus ik dacht laten we ineens maar een goede voorraad aanleggen!

SBH-HOLIDAY-PACK1
Wanneer het pakketje arriveerde was ik echt heel benieuwd. Ik deed de doos hopen en … OH MY GOD! Hoe schattig is dit?! Dacht ik bij mezelf. Alles was verpakt in een blauwe beertjes rugzak. Ik deed de rugzak open en zag een grote voorraad aan blauwe en roze beertjes. Ook zaten er allerhande andere leuke spulletjes in zoals een nagelvijl, haarbandje, borstel, toilettasje, douchekapje, …

 

783A9337

Ik was dan ook heel blij met deze limited gift set. Ik proefde meteen een van de beertjes om en ze smaken echt wel als snoepjes. Ze zijn zoet en smaken naar citroen. Vanaf nu neem ik dagelijks 4 vitaminesnoepjes, 2 blauwe en 2 roze.

 
Ik kan niet wachten om het resultaat te zien maar ik moet het uiteraard wel wat tijd geven. Ik hoop dat mijn haren ooit zo lang en vol zijn als de extensions die ik draag van Zascha Hair Extensions. Voorlopig heb ik deze dus zeker nog even nodig! 😉

 

P.S. Ken jij de SugarBear Hair Vitamins al? Zo ja, wat waren jouw ervaringen?

 

 

3 gedachten over “Sugarbear Hair Vitamins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s