Tattoo nummer 2 … én 3!

Ze zeggen wel eens dat als je begint met één tattoo er vaak nog zullen volgen. Ik was ervan overtuigd dat dat bij mij niet het geval zou zijn want ik heb namelijk 7 jaar lang getwijfeld of ik er nu eentje zou nemen of niet. Nu, een half jaar later liet ik er ineens 2 extra exemplaren bij zetten. Ben je benieuwd naar wat het geworden is? Lees dan snel verder! 


 

Vorig jaar in mei liet ik mijn eerste tattoo zetten bij Seppe Design Tattoos in Geel. Glenn, die bij Seppe werkt, was gekend om zijn fijne en strakke tattoo’s en daarom ging ik bij hem langs om mijn eigen ontwerp te laten tatoeëren.

Tattoo Miek

Het resultaat was mooier dan ik had durven dromen, dus ik was dan ook enorm tevreden dat ik de stap had durven zetten. Mijn grootste zorg was vooral dat ik hem beu zou worden of hem niet meer mooi zou vinden. Nog steeds ben ik heel blij dat ik het toch heb gedaan en eigenlijk is het heel gek hoe snel je gewoon wordt aan je tattoo. Ik wilde dan ook al vrij snel een nieuw exemplaar laten zetten, maar ik wist nog niet zo goed wat. Ook wilde ik zeker zijn dat het geen bevlieging was dus liet ik er wat tijd over gaan.

 

En ineens was er weer zo’n momentje (net als vorige keer) dat ik PERFECT wist wat ik als volgende tattoo wilde. Ik contacteerde opnieuw Seppe Design Tattoos en deze keer koos ik voor Isabeau. Ik had al enkele dingen van haar gezien via social media en een vriendin en ook zij is super goed in fijne tattoos. Vandaag was het dan zo ver! Na amper 2 weken wachten was er al een gaatje voor me in haar agenda. Razend enthousiast en zonder angst stapte ik de tattoo shop binnen. Ondertussen wist ik al hoe het allemaal  zou verlopen en wist ik ook dat het voor mij totaal niet pijnlijk zou aanvoelen.

783A6941

Eerst liet Isabeau mijn ontwerp nog een laatste keer zien op haar Ipad zodat we zeker waren of het dat was wat ik wilde. Ook bracht ik 2 vriendinnen mee, Jolien & Shauny, aangezien ze graag eens wilden zien hoe het er aan toe gaat tijdens zo’n tattoo sessie. Ik had het gevoel dat zij zenuwachtiger waren dan ikzelf. Het is altijd leuk om een tattoo te laten zetten in gezelschap van je vriendinnen. Je praat tussendoor en voor je het weet staat de tattoo er al.

783A6947

Isabeau kleefde eerst de stencil op mijn arm om te zien of hij goed stond en daarna was het zo ver! Het echte tattoo werk kon beginnen…

Na ongeveer een half uurtje was het al klaar. Het was een vrij kleine en fijne tattoo dus de meeste tijd werd besteed aan het bespreken en kleven van de stencil. Het tatoeëren zelf is voorbij voor je het weet!

Eens deze tattoo was ingepakt, was het tijd voor de volgende. Ik wilde graag mijn geboortejaar op de achterkant van mijn arm. Ik koos het Instagram Typewriter lettertype hiervoor. Super simpel, maar heel erg mooi!

Voor ik het goed en wel besefte was hij al klaar. Daarna werd ook deze tattoo netjes ingepakt en vanavond mag ik de folies al verwijderen.

Ik deel dan ook heel graag met jullie het uiteindelijke resultaat. Hopelijk vinden jullie de tattoos even leuk als ik!

Een hele dikke dankjewel aan Isabeau voor deze 2 prachtige exemplaren! Ga zeker naar haar Facebookpagina of Instagram en geef haar een duimpje omhoog!

P.S. Heb jij ook tattoos? Of wil jij er graag eentje? Zo ja, wat?!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s