Nieuwe horloge van Welly Merck

Gisteren kreeg ik een leuk pakje aan van Welly Merck, een horlogemerk dat ik onlangs ontdekte via Instagram. Het doosje was super luxueus en wanneer ik de horloge zag kon ik niet gelukkiger zijn. Wat een prachtig design!

 


 

58cb41153eb32

Welly Merck heeft een heel uiteenlopende horloge collectie voor hem en haar. Ze hebben stalen bandjes, lederen bandjes en nylon bandjes. De nylon bandjes vond ik iets te zomers en aangezien ik al enkele horloges heb met stalen bandjes koos ik deze keer voor een lederen bandje.

Ik koos voor het model Fighter Lisbon van 26 mm. Dit model heeft strass steentjes op de wijzerplaat en aangezien ik nog geen model met strass steentjes in mijn horloge collectie heb was de keuze snel gemaakt.

Wat ik extra leuk vind aan dit horlogemerk is dat je het kan personaliseren. Je krijgt twee lijnen die je met een beperkt aantal karakters kan personaliseren. Ik wist meteen wat ik wilde en koos voor mijn eigen naam MIEK. en eronder schreef ik “Dream”. Want blijven dromen is eigenlijk zo’n beetje mijn levensmotto geworden.

Horloge : $ 119.00 

Gravure: $ 39.00

 

Zelf vind ik het erg fijn om je horloge te combineren met enkele juwelen. Aan mijn vinger draag ik een gepersonaliseerde naamring en als armbandje koos ik voor eentje van CLUSE met rosé goud.

Het handige aan deze horloges is dat je de bandjes makkelijk zelf kan wisselen. Ze hebben een soort klik systeem waardoor het op 1,2,3 gefixt is. Voorlopig kocht ik nog geen extra bandjes maar wel leuk om te weten dat als je lederen bandje versleten is, je er gewoon een nieuwe kan aanklikken.

Wil je ook graag een horloge van Welly Merck aanschaffen? Vergeet dan zeker niet de kortingscode “WMMiek50” te gebruiken bij de checkout. Zo krijg je $50,- korting op je aankoop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s