Een blik achter de schermen…

Het is maandag en dat betekent… een dagje vrijaf! Nu ja, in praktijk is dat meestal niet echt het geval want als zelfstandige ben ik nooit echt helemaal ‘vrij’ van werk en gebruik ik die vrije maandag om op collectie te gaan. Vandaag ging ik dan ook een kijkje nemen bij Fabrik Agency, een showroom waar ik vorige week toevallig op stuitte. Wil je weten hoe dat ging? Lees dan snel verder!


Collecties kiezen vind ik heerlijk, maar het is tegelijk ook super stresserend! Het is altijd leuk om te weten dat er nieuwe dingen in je collectie zullen verschijnen maar de zoektocht is niet altijd even gemakkelijk. Je moet rekening houden met je budget, klanten, kleuren, kwaliteit, …. dus het blijft altijd enorm wikken en wegen.

Aangezien ik nog op zoek was naar enkele nieuwe merken voor ODDS & ENDS ging ik vandaag langs bij Fabrik Agency in Antwerpen. Ik ontmoette Marlies vorige week toen ze na een mailtje spontaan binnen sprong in de winkel. Het klikte meteen en ik was dan ook enorm benieuwd om de showroom te leren kennen.

Vorige week liet Marlies een deel van de collectie van Grace & Mila zien en ik was meteen verkocht. Het is ideaal voor de aankomende feestdagen. De modellen zijn hip, kwaliteit is top en it’s glitter all the way.

783A5305

Meestal gaat mijn mama mee op collectie want aangezien ik vaak belangrijke knopen moet doorhakken vind ik het toch fijner als ik dat niet alleen moet doen. Ondertussen is mijn mama echt een super grote hulp geworden in keuzes maken en weet ook zij perfect wat er in de winkel past qua stijl.

783A5302

Eigenlijk is zo’n dagje collectie shoppen ook een beetje quality time voor ons. Tijdens de autorit hebben we veel tijd om nog eens goed bij te babbelen en nadien gaan we vaak naar de McDonalds. Ik weet het … niet bepaald gezond maar tradities zijn er om eens goed te kunnen zondigen, nietwaar?!

 

Na heel wat rekken te hebben afgeschuimd zijn we uiteindelijk tot een selectie gekomen waar we beiden volledig achter staan. Het was best moeilijk om een keuze te maken want eigenlijk vond ik de meeste dingen echt super tof. Marlies liet me naast Grace & Mila ook nog het merk MSCH zien en haar collega Paulien stelde me voor aan het merk Lipa. Als laatste kreeg ik ook nog het merk Modström voorgeschoteld maar aangezien dit merk al was afgesloten voor spring/summer 2019 en we momenteel best verzadigd waren met nieuwe stuks besloten we om dit nog even op de lange baan te schuiven.

 

Vanaf volgende week zullen de eerste stuks geleverd worden en ik ben dan ook echt super excited om alles uit te pakken en in de winkel rekken te presenteren. Ben jij ook zo benieuwd? Vergeet dan zeker niet de pagina van ODDS & ENDS te volgen!

Voila, hopelijk weten jullie nu een beetje meer over hoe het er achter de schermen aan toe gaat en hadden jullie een even fijne maandag als ik. Laat gerust in de comments weten hoe jouw maandag er uit zag!

 

2 gedachten over “Een blik achter de schermen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s