Eerste blogbericht op MIEKTIME!

Oh my god… I can’t believe it! Ik kocht zonet een nieuw domein en maakte een persoonlijke blog aan. Ik heb er maar één woord voor… SPANNEND! Wil je weten waar deze blog allemaal over zal  gaan? Lees dan snel verder!

 


 

Een tijdje geleden startte ik mijn persoonlijke instablog (@miektime) waar ik elke dag een nieuwe foto op post over wat me die dag (of de dag ervoor) bezig hield. Steeds meer mensen beginnen mijn profiel te vinden en ik krijg er vaak erg leuke comments op. Dat gaf voor mij dan ook dé doorslag om ook een echte website errond te bouwen. Al eerder schreef ik af en toe een blog berichtje voor mijn zakelijke website (ODDS & ENDS) maar daar voelde ik dat ik soms een beetje beperkt was in wat ik kon schrijven. Ik schreef vooral over dingen die gerelateerd waren aan de winkel, omdat klanten niet bepaald zitten te wachten op wat ik bijvoorbeeld in mijn vrije tijd doe, maar ik vind het eigenlijk ook wel leuk om te schrijven over iets wat niet rechtstreeks verbonden is met mijn winkel. Natuurlijk ben ik super fier op mijn winkeltje maar ook ik draag al eens een kledingstuk, accessoire of schoen die niet van mijn eigen zaak komt en dan wil ik daar enthousiast over kunnen vertellen zonder dat het super weird is.

Op deze blog zal je dan ook alles te weten komen over beauty, lifestyle en fashion. Natuurlijk zal je regelmatig wel eens mijn winkel zien verschijnen want het grootste deel van mijn leven ben ik daar mee bezig en laat nu net beauty en fashion de grootste drijfveer van ODDS & ENDS zijn.

Ik hoop alvast dat jullie even enthousiast zijn als ikzelf en ik ga voorlopig proberen om iedere week iets nieuws te posten op deze blog.

Om van start te gaan in dit blog bericht deel ik graag 20 facts about me. Zo leren jullie mij alvast een beetje beter kennen!

 1. Waar ben je geboren? Ik ben geboren en getogen in Geel (Antwerpen, België). Toch ben ik een aantal keren verhuisd om uiteindelijk terug te keren naar mijn geboortestad.
 2. Wat is je volledige naam en ben je er blij mee? Miek Matheve Inge Fred is mijn volledige naam. Ik draag dus niet alleen mijn eigen naam, maar ook de namen van mijn meter en peter. Ik ben best tevreden met mijn naam want hij is erg pittig en dat past wel bij mijn karakter.
 3. Ben je naar iemand anders vernoemd? Het grappige is dat mijn ouders bij mijn geboorte geen naam voor me hadden. Ik ben de jongste van een tweeling en er was ‘voorspelt’ dat het twee jongens zouden worden, of een meisje en een jongen. Toch werden het twee meisjes en moesten ze ter plaatste een extra meisjesnaam bedenken.
 4. Waar kom je vandaag en ben je er fier op? Ik ben een trotse Gelenaar en hell yeah I’m proud of it! 
 5. Vind je sporten leuk of kijk je liever sport? Ik ben een erg actief persoon dus ik vind sporten zelf erg leuk (als ik er tijd voor heb). Zelf ben ik dan ook regelmatig terug te vinden in de fitness en bij ’t Afslankhuys.
 6. Basketbal of basebal? Ik ken er zelf weinig van maar geef me dan toch maar basebal! Ik herinner me nog dat we dit op de chiro vaak deden en dat vond ik altijd fijn!
 7. Wie is jouw favoriete persoon op aarde? Mijn mama! Zonder haar stond ik niet waar ik nu sta en ze staat steeds voor me klaar. Ook al ben ik 27 jaar. Ik kan steeds op mijn mama rekenen! 
 8. Wie is jouw favoriete schrijver? Uhm… pass?! Ik lees eigenlijk totaal niet veel dus ik zou geen zinnig antwoord kunnen geven. 
 9. Hou je van dieren en wat is jouw favoriete dier? Ik ben een absolute animal lover! Mijn favoriete dier is een hond. Ze zijn lief, trouw en geven je onvoorwaardelijke liefde. Zelf heb ik een klein keesje genaamd Lewie en ik zou haar niet kunnen missen!
 10. Heb je kinderen? Hoeveel? Neen ik heb geen kinderen. Ik ben nog steeds single dus nog lang niet bezig met het huisje, tuintje, boompje verhaal. Mijn winkel is mijn baby zeg ik altijd!
 11. Wat is je favoriete drankje? Ik drink geen alcohol dus daarom kies ik voor een non-alcoholisch drankje Virgin Mojito. Lekker fris tijdens een zomerse avond… LOVE IT!
 12. Wat is je favoriete muziek? Ik luister heel graag acoustische pop dingen. Daar word ik écht rustig van. Ook hou ik enorm van film muziek met symfonische orkesten. Het klinkt misschien wat geeky maar onlangs ging ik naar een concert van Planet Earth… kippenvel van begin tot het einde!
 13. Hoe groot ben je? Droom je ervan om groter te zijn? Ik meet 165 cm en droomde er altijd van om boven de 170 cm te zijn. Nuja, klein maar fijn zeker?!
 14. Ben je bang voor iets? Ik ben enorm bang van spinnen! 
 15. Waar werk je nu? Ik run al 2,5 jaar mijn eigen winkel ODDS & ENDS. Deze werd opgericht in Schoten en een jaar geleden verhuisde ik terug naar mijn geboortestad en dus de winkel ook :).
 16. Waar zou je naartoe willen reizen? Ik zou enorm graag eens naar Bora Bora willen gaan. Ik keek onlangs naar ‘dating naked’ en die reality show speelt zich daar af. Man wat ziet het er daar mooi uit!
 17. Hoe zou je jezelf omschrijven? Creatief, impulsief, enthousiast en koppig. Yep, that’s about it!
 18. Heb je broers en zussen? Ja, ik heb 2 zussen, waarvan 1 tweelingzus en 1 broer.
 19. Quick of McDonalds? McDonalds! Hmmm… Zo’n heerlijke Big Mac Menu.
 20. Wat heb je gestudeerd? Ik heb een bachelor behaald als leerkracht in het secundair onderwijs. Ik koos toen voor de vakken muzikale opvoeding en project kunstvakken. Ik mag dus MO geven in het middelbaar en notenleer in het deeltijds kunstonderwijs. Na die bachelor heb ik nog 2 jaar gestudeerd aan het conservatorium van Gent. Daar studeerde ik uitvoerende muziek: zang, jazz/pop.

783A5263

Voila! Mijn eerste blogpost is een feit en hopelijk vonden jullie hem leuk! Indien je graag nog iets wil weten over me, post dan gerust een comment met je vraag!

 

XOXO

MIEK.

2 gedachten over “Eerste blogbericht op MIEKTIME!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s