Ik liet twee nieuwe tattoos zetten + GIVE AWAY!

 

Een jaar geleden was ik nog “tattooloos”. Ik wilde al 8 jaar een tattoo laten zetten maar durfde nooit de stap te zetten. Vorig jaar in mei liet ik mijn eerste tattoo zetten en afgelopen week liet ik er nog 2 bijzetten waardoor ik er ondertussen al maar liefst 5 heb staan. 


 

Mijn eerste tattoo tekende ik helemaal zelf uit en die ziet er zo uit (zie afbeelding hieronder). Ik deed er erg lang over om deze te laten zetten want ik zat met vele vragen zoals “Wat als ik hem niet meer leuk vind achteraf?”, of “Wil ik zoiets wel de rest van mijn leven?” Van de pijn had ik dan weer minder schrik aangezien ik best een hoge pijngrens heb en eigenlijk viel dat ook best mee!

783A0688

Na mijn eerste exemplaar kreeg ik al snel de tattoo kriebel te pakken en liet ik na zo’n half jaartje na mijn eerste er twee anderen bij zetten door Isabeau.

Isabeau is een super aangenaam persoon en ze kan echt enorm fijne tattoos zetten waardoor ik haar stijl heel erg apprecieer. Onlangs contacteerde ze me of ik het niet zag zitten om samen met haar een leuke give away actie op poten te zetten. Natuurlijk zei ik meteen ja en ze vroeg of ik niet nog ergens een tattoo wilde ter promo van die actie. Eerlijk gezegd had ik nog niet echt nagedacht over een nieuwe tattoo maar daar kwam snel verandering in met die vraag. 😉

Ik zocht enkele dingen op die ik leuk vond en een dagje later wist ik al wat het zou worden.

 

De plaatsing wilde ik onder mijn borst en als tekstje vond ik ‘we are only a moment’ wel echt bij me passen. Ook vond ik een super fijn roosje op het internet dat ik graag aan de binnenkant van mijn arm wilde.

Eigenlijk ging het allemaal heel snel want enkele dagen later had Isabeau al een gaatje voor me en lag ik daar op haar tattoo stoel. Ik hoorde van velen dat een tattoo op de ribben best pijnlijk was maar daar geloofde ik niet al te veel van aangezien mijn andere tattoos totaal niet pijnlijk waren.

Ik moet toegeven… Ik heb toch enkele keren echt gedacht “amaaaaai dit doet pijn!” Maar gelukkig was ik dit snel vergeten toen ik het resultaat zag.

783A1268

783A1277

Daarna was het tijd voor tattoo nummer 2 van die dag en ik koos voor een fijn roosje aan de binnenkant van mijn arm. Ook dat zou een pijnlijke plaats zijn maar eigenlijk vond ik dat best meevallen. In vergelijking met mijn ribben doet niets meer echt pijn denk ik haha!

Ben jij ook fan van tattoos en wil je kans maken op een waardebon van 150 euro bij Isabeau Tattoo?!

Ga dan snel naar mijn instagram of die van @Isabeau_tattoo en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar! Veel succes!

giveaway.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s