Mijn beauty secret…

 

Een goede huidverzorging vind ik echt SUPER belangrijk. Er was een tijd dat ik daar mijn voeten aan veegde maar naarmate ik een beetje ouder word vind ik het toch belangrijk dat ik mijn huid goed verzorg zodat die eerste tekenen van veroudering nog lang wegblijven!


 

Ik merkte al een tijdje dat mijn huid droger was dan voorheen. Vermoedelijk door de combinatie van te weinig water drinken, het koude weer, vermoeidheid, … Hierdoor kreeg ik schilfertjes op mijn huid en ook al smeerde ik goed mijn dagcrème, toch bleven de schilfertjes. Het was al een hele tijd geleden dat ik het nog gebruikt had maar ineens dacht ik er weer aan … Laat ik het nog eens proberen, het Milky Dress Black Luster Mud Mask waar ik grote fan van was maar die ik na de verhuis van de winkel net iets te goed had opgeborgen zodat ik vergeten was dat ik het had.

783A0802

Ik zocht me een ongeluk en na de zoveelste zoektocht vond ik eindelijk mijn favoriete masker weer en smeerde het met een grote glimlach op mijn gezicht. Wat voelde dat meteen heerlijk! Het aanbrengen met spatel is super handig want zo hoef ik mijn vingers niet vuil te maken. De structuur is super zacht en de geur is dan ook nog eens verrukkelijk. Kortom eigenlijk echt het ideale me time momentje. Na het aanbrengen laat ik het een minuut of 5 inwerken en dan ben ik klaar om het er af te halen.

Het verwijderen doe ik met het bij geleverde magneetje. Ik doe er steeds plastic folie rond want eenmaal het moddermasker er aan hangt, krijg je het magneetje niet makkelijk schoon. Je kan het ook steeds met een tissue proberen maar mijn ervaring leerde me dat dat nogal snel scheurt en het hele masker dan alsnog aan je magneet plakt.

Schermafbeelding 2020-01-28 om 13.08.17

Als alles dan van mijn huid verwijderd is blijft er een soort filmachtig laagje achter dat super zacht aanvoelt. Dat wrijf ik zachtjes in mijn huid en dan voel ik meteen heel wat dode huidcellen (kleine velletjes) die losgekomen zijn. Mijn huid voelt daarna weer helemaal als nieuw, een echt babyvelletje zeg maar.

783A0804

Het Milky Dress Black Luster Mask is best duur (€ 75,00) maar ik vind het wel absoluut de moeite waard! Je kan er zelf zo’n 10 keer je gezicht mee behandelen dus je komt er wel een tijdje mee toe.

Voor al degenen die liever kijken in plaats van lezen maakte ik de onderstaande video.

 

P.S. Wat zijn jouw beauty geheimen? Zou jij het Milky Dress Mud Masker ook willen uitproberen? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s